همسر من خیلی طبخ غذا ، پخته شدن مواد اولیه برایش مهم است ، من با اینکه برخی مواد اولیه را مانند لوبیا ، لپه ، گوشت و ... مدت زمان زیادی برای پختن روی اجاق گاز قرار میدادم بازهم نپخته و خام بود ، به همین دلیل تصمیم به خریداری یک زود پز گرفتم ولی اطلاعات کافی ای دراین زمینه نداشتم تا یک روز به طور اتفاقی ، که در همین مورد جستجو و تحقیق میکردم که با سایت سینباد آشنا شدم ، این سایت اطلاعات بسیار مفیدی در این زمینه به من داد و من توانستم کالای خود را با کیفیت مناسب خریداری کنم .
در ادامه اطلاعاتی را که سایت سینباد در اختیار من قرار داد را برای شما بازگو خواهم کرد .
نکاتی که در هنگام خرید یک زود پز باید توجه کنید .
به طور کلی زود پز ها به دو دسته ی معمولی و برقی تقسیم میشوند .که نوع معمولی روی اجاق قرار میگیرد و نوع برقی با یک سیستم داخلی گرم میشود و همینطور کار با نوع برقی آسان تر است .
زود پز ها اندازه های متفاوتی دارند ، این اندازه ها شامل 4 ، 6 و 8 لیتری است ، شما بنابر میزان مصرف خود باید ظرفیت کالای خود را انتخاب کنید و به این نکته توجه داشته باشید که همیشه باید برای طبخ غذا ، فضای خالی ای وجود داشته باشد .
نکته ای که باید دقت داشت تنظیم کننده ی فشار کالا است که به سه دسته تقسیم میشود که اولین نوع آن سوپاپ است که اکثرا همه با آن آشنایی داریم .
نکته ی دیگر اینکه روش آزاد کردن فشار یا خنک کردن بخار های جمع شده در دستگاه است ،که این گزینه از اهمیت زیادی برخوردار میباشد .
نکاتی که باقی میماند گارانتی و جنس ونوع زود پز است و از نکات مهم بشمار میرود .