چیدمان میز نهار و شام در مهمانی هاتون بسیار مهمه سعی میکنم توی این مطلب چند مورد از مهم تریناشو که به راحتی هم میشه برطرفشون کرد باهاتون به اشتراک بگذارم.
مواد غذایی را در ظروف مخصوص خودشان قرار دهید،مثلا سوپ را در ظرف سوپ خوری و بشقاب های گود یا کاسه های کوچک سرو کنید و اگه تونستید قاشق مخصوص سوپ خوردی در اختیار مهموناتون بگذارید.
میزتان را طوری بچینید که همه افراد به راحتی بتوانند به همه وسایل دسترسی داشته باشند،نمکدان پارچ اب،ظرف سبزی،ظرف خورشت....را به طور منظم و قابل دسترس همه افراد بگذارید.
همیشه حواستون باشه که ظروف پذیرایی به تعداد باشه هیچوقت کم نیاد.
برای راحتی کار چیدمان میتونید اول اجزای اصلی و بزرگتر سفره را بچینید.
اصول چیدمان قاشق و چنگال این است که قاشق و کارد در سمت راست بشقاب و چنگال در طرف چپ چیده شود.
لیوان ها را بالاتر از بشقاب به طوری که به سمت راست مایل باشند بگذارید.
ظروف پیش غذا و درسر را درون بشقاب غذای اصلی بگذارید.
برای خواندن مقاله درباره ی سرویس پارچ و لیوان کلیک کنید.