یکی از پرکاربرد ترین وسیله در آشپزخانه ظروف برای پخت و پز میباشد نوع و جنس ظروف در قدیم اغلب مسی و رویی و... بوده است ولی با به کار گیری دست آورد ها این نوع ظروف به تفلون و سرامیکی و چدن و... تغییر یافته ، که سهولت کار را چند برابر کرده است. البته بهترین نوع ظروف ،ظروف مسی است که نسبت به سایر از نظر قیمت بالاتر میباشد .
گروه تحقیقاتی سینباد سعی داشته است شما کاربران گرامی را در زمینه ی خرید ظروف پخت و پز راهنمایی کند .
در ادامه میخواهیم شما را به نکاتی که در خرید ظروف باید داشته باشید ،آشنا سازیم تا شما انتخاب بهتری را در انتخاب ظروف پخت و پز داشته باشید.
شما با در نظر گرفتن معایب و مزایا ظروف همینطور با دقت بسیار میتنوانید انتخاب صحیحی را داشته باشید.
حدود یک قرن پیش در سال 1938 میلادی فردی به نام پلانک در شرکت "دوپونت " واقع در آمریکا ماده ی پلیمری به نام پلی تترايوراتیلن(PTFE) را کشف کرد و این ماده را با نام تجاری تفلون به صنایع غذایی و پزشکی ارایه داد . این یک پوشش نچسب است که مقاومت حرارتی بالایی را دارا می باشد و همینطور مقابله ی خوبی با اسید ها و باز ها دارد .
کارشناسان میگویند در این ماده از کادمیوم استفاده می شود که از فلزات سنگین است و به مرور باعث بیماری های خطرناکی نظیر سرطان ، کوتاهی قد وضایعات پوستی میشود و همین طور در سنتز هموگلوبین دخالت میکند که باعث کم خونی میشود .در کل متخصصین این نوع ظرف را توصیه نمیکنند .
در استفاده از این نوع ظروف باید در هنگام شست و شو از ابر و مایع ظرف شویی استفاده کرد و از کشیدن اجسام فلزی بر روی تفلون خود داری کنید
در هنگام خرید این نوع ظروف حتما باید به استاندارد این نوع ظروف از طرف کارشناسان توجه داشته باشید.
در ضمن نباید ظروف تفلون را تعمیر کرد زیرا بنابر تحقیقات انجام شده نیز متذکر شده اند که احتمال بیماری در آن افزایش می یابد و باید ازاین امر اجتناب پذیرفت.
برای راهنمای خرید ظروف چدن اینجا کلیک کنید .